OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
Donateur worden?
Wilt u graag de muziekvereniging financieel ondersteunen?

Word dan donateur van de muziekvereniging "Koningin Wilhelmina". Donateurs van de vereniging hebben een streepje voor: ze ontvangen een persoonlijke uitnodiging en korting voor de concerten.
 
Image 

U kunt nu via de Support Actie (bekend van de jaarlijkse 'de Grote Clubactie') eenvoudig donateur worden van de muziekvereniging. De Support Actie is de enige Nederlandse loterij die zich het lot van de goede doelen serieus aantrekt. Maar liefst 80% van de opbrengst van de Support Actie komt rechtstreeks ten goede aan het door u gekozen goede doel: de muziekvereniging "Koningin Wilhelmina". 

Naast bovenvermelde voordelen als donateur van de muziekvereniging, maakt u daarnaast met uw deelname aan de Support Actie kans op ondermeer de volgende prachtige prijzen:

Hoofdprijs

Trekking maart en september: een Fiat Grande Punto

Trekking juni en december: een Cruise in het Caraibisch gebied voor 2 personen

2e, 3e en 4e prijs

Een luxe stedentrip voor 2 personen

5e tot en met 14e prijs

Een weekend- of midweekverblijf voor 4 personen bij Landal GreenParks

15e tot en met 19e prijs

Een luxe kofferset van Gabol

 
Geldprijzen:

- laatste 2 cijfers goed:             EUR 5,50

- laatste 3 cijfers goed:             EUR 45,-

- laatste 4 cijfers goed:             EUR 450,-

Als u zich aanmeldt incasseert de Support Actie het door u gekozen aantal loten, per het aantal trekkingen dat u aangegeven heeft, van uw bankrekening. Een lot kost EUR 5,50, waarvan EUR 4,40 rechtstreeks naar de muziekvereniging gaat. Op uw bankafschrift staat dan uw lotnummer(s), de naam van de muziekvereniging en het telefoonnummer van de uitslagenlijn. U speelt mee tot wederopzegging. U kunt meespelen in 1 of 4 trekkingen van de Support Actie per jaar. De trekkingen zijn eind maart, juni, september en december. En met hoe meer loten u meespeelt, hoe groter de kans is dat u een prijs wint en....... hoe groter uw bijdrage is aan de muziekvereniging. Als u wint, wordt automatisch de prijs overgemaakt of uitgereikt.

Donateur worden via de Support Actie is eenvoudig. Klik HIER  en vul het opgaveformulier in. Na ontvangst van deze gegevens bent u donateur van de muziekvereniging!

Wilt u graag donateur worden van de muziekvereniging, maar niet via de Support Actie? Dat kan natuurlijk ook! Stuur dan een e-mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken met uw naam- en contactgegevens.  We zullen u dan verdere informatie doen toekomen.

Alvast hartelijk dank!

 

Gold