OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
Fotoalbum nieuw
Klik op de foto om het album in te zien.  
 
Omschrijving Foto 

Zaterdag 4 november 2017 - Wilhelmina in Concert 2017 

De jaarlijkse uitvoering in de Evenementenhal van Delfzijl, met optredens van het Harmonieorkest, Malletband, B-leerlingenorkest en het Slagwerkleerlingenorkest.  

 Image

Zondag 5 juni 2017 - Pinkstermaandag concert Vennenplein

Het feestelijke concert op het Vennenplein te Delfzijl tijdens de Pinksterfeesten Delfzijl, met medewerking van Theo Driessen en Manon Prins.  

 Image

Zondag 4 juni 2017 - Toppers Concert 2017

Het tweede Toppers Concert van de vereniging was wederom een doorslaand succes en werd weer een groot meezingfeest. Dit keer met medewerking van Koos Alberts, Peter Beense, DJ Bas Bosman, Theo Driessen en The New College Band met zanger Nick Arends en zangeres Manon Prins. 

 Image

Zaterdag 17 december 2016 - Christmas Gala Dinner Show

De eerste Christmas Gala Dinner Show, door de vereniging georganiseerd samen met Dansschool Gerritsen en de Evenementenhal Delfzijl. Het Harmonieorkest trad samen op met zanger Pieter van der Zweep. 

 Image

Zondag 15 mei 2016 - Toppers Concert

Het eerste Toppers Concert van de vereniging was een groot succes. Meer dan 700 bezoekers maakten er een groot meezingfeest van tijdens de Pinksterfeesten in de Evenementenhal Delfzijl. Met medewerking van Frans Duyts, Erwin de Vries, The New College Band, Theo Driessen en DJ Sir Felix. 

 Image
 

Gold