OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
Harmonieorkest

Het orkest van de muziekvereniging "Koningin Wilhelmina" is een harmonieorkest. Dit wil zeggen dat de bezetting van koperblazers is aangevuld met houtblazers (klarinetten, hobo's, enz). Ons orkest heeft een ledenaantal van circa 35 personen, waarbij de leden van het jeugdorkest niet zijn meegeteld. Het geheel staat onder leiding van Theo van Kruistum.


Het orkest is van alle markten thuis. Er worden diverse concerten gegeven waarin de hedendaagse muziek niet ontbreekt. Ook als begeleidingsorkest doet de harmonie zich gelden. Met verschillende regionale artiesten als Wia Buze en Erwin de Vries, maar ook met nationaal bekende sterren als Ernst Jan Daniël Smit, zijn reeds diverse succesvolle concerten gegeven.


Mocht u eens willen komen luisteren of misschien meespelen, komt u dan gerust eens langs in ons clubgebouw aan de Molenstraat 2 te Farmsum. Het orkest repeteert hier elke woensdagavond van 19.30 tot 21.15 uur. U bent van harte welkom!!

Vacatures

Het orkest kan nog muzikanten gebruiken! Met name in onze kopersectie kunnen we blazers gebruiken. Dit betreft o.a. instrumenten zoals de bariton, trombone en hoorn. Maar ook op andere instrumenten kunnen we altijd muzikanten gebruiken. Zie voor meer informatie de pagina “Lid worden?”

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met het secretariaat van de vereniging. Ook bent u van harte welkom om eens een kijkje te nemen bij een repetitie!

Image

Media

C.C. Rider
 
Semper Viator   
Brazil  
Europa Mars
 

Image
 

Gold