OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.


 
Achter de Muziek Aan
20 January 2008
ImageBinnenkort organiseert de muziekvereniging “Koningin Wilhelmina” weer in samenwerking met het IVAK het project “Achter de Muziek Aan” op twee basisscholen in Delfzijl. Dit jaar zal het project worden gehouden op OBS Tasveld van 11 februari t/m 31 maart, en op OBS De Garven van 1 april t/m 27 mei. In totaal zullen 43 leerlingen uit groep 5 gedurende 6 lessen de beginselen leren van het bespelen van een slagwerk- of blaasinstrument. De vereniging zal aan het einde van het project een toepasselijke slotmanifestatie organiseren, waarin de beginnende muzikanten hun geleerde kunsten presenteren. Leerlingen die na afloop van het project de smaak van het muziek maken te pakken hebben, kunnen zich via de vereniging tegen een sterk gereduceerd tarief opgeven voor muziekles aan het IVAK te Delfzijl.
 
Nederlandse Kampioenswedstrijden 2008
12 January 2008

ImageDe loting van de deelnemende verenigingen aan het NKW-2008 is bekend gemaakt door de KNFM. De volgorde is als volgt:

1) Woudklank, Zuidwolde
2) Constantijn Huygens, Appingedam
3) Elspeets Fanfare, Elspeet
4) SDG, Ommen
5) Koningin Wilhelmina, Delfzijl

De Nederlandse Kampioenswedstrijden voor Podiumorkesten 2008 vindt plaats op zaterdag 9 februari in schouwburg "De Storm" te Winterswijk. Het optreden van de muziekvereniging "Koningin Wilhelmina" in de ere-divisie zal omstreeks 20:15 uur aanvangen.

De touringbus zal om 13:15 uur uit Farmsum vertrekken. De prijsuitreiking staat gepland om 22:00 uur.

Entree voor het NKW bedraagt € 9,00. Het programmaboekje wordt door de organisatie gratis verstrekt.

 
Kopij clubblad
11 January 2008
ImageDe nieuwe uitgave van "De Muzieksleutel" zal eind januari verschijnen. Voor deze uitgave is kopij nog van harte welkom. Bijdragen kunnen t/m 18 januari worden ingeleverd via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken of worden overhandigd aan Peter, Richard of Anita. 
 
Wilhelmina 2008 “knallend” begonnen
06 January 2008

Image 

Met knallende champagne flessen is met de traditionele Nieuwjaarsreceptie op zondag 6 januari 2008 het nieuwe jaar ingeluid. De Nieuwjaarsreceptie was geslaagd dit jaar, met gezellige live muziek en veel mensen. Tijdens de Nieuwjaarsreceptie is Teije van der Linde gehuldigd. Teije was afgelopen jaar 40 jaar lid van de vereniging en ontving hiervoor het bijbehorende KNFM-speldje. Met een oldtimer werden hij en zijn vrouw Tineke van huis opgehaald. Bij het clubgebouw werden ze muzikaal door de vereniging onthaald.

Lees meer... [Wilhelmina 2008 “knallend” begonnen]
 
Een goed en muzikaal 2008!
01 January 2008

Image Wij wensen u een goed en muzikaal 2008!

Tot ziens op de Nieuwjaarsreceptie, zondag 6 januari 2008, in het verenigingsgebouw aan de Molenstraat 2 te Farmsum. Aanvang 15:00 uur.

 

Gold