OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.


 
Blaaskapel weer van start
25 March 2008

ImageTerwijl een deel van de vereniging drukdoende was met het traditionele Neut’n Schait’n in het verenigingsgebouw, gaf de Blaaskapel van de muziekvereniging “Koningin Wilhelmina” op Paasmaandag alweer het eerste optreden van het nieuwe jaar. Het optreden vond plaats bij de autoshow van Auto Bolhuis in de Evenementenhal van Delfzijl, alwaar de Blaaskapel menig autoliefhebber muzikaal groette. Sousafonist Kees Haring had zich voor de gelegenheid speciaal gehesen in een prachtig Paashaas kostuum. Zie foto.

 

Met het eerste optreden achter de rug, belooft het komende jaar weer een druk jaar te gaan worden voor de Blaaskapel. Op de agenda staat dan ook al weer menig optreden genoteerd. De Blaaskapel van de muziekvereniging “Koningin Wilhelmina” verzorgt jaarlijks zo’n 30 optredens in de provincie Groningen en ver daarbuiten.

 

Zie hier voor meer informatie over de Blaaskapel 

 
Neut'n Schait'n 2008
24 March 2008

Image

Simone Koster behaalde een eerste plaats met het traditionele Neut'n Schait'n op Paasmaandag in het clubgebouw van de vereniging. Zij werd hiervoor beloond met een prachtige taart van Bakker vd Meer. Tweede is geworden Jenny Speelman. Op een derde plaats eindigde Gerben vd Waal.

 
Clubblad januari 2008
04 March 2008
ImageDe januari 2008 uitgave van het clubblad van de Muziekvereniging "Koningin Wilhelmina", genaamd "De Muzieksleutel", staat nu online en is hier te lezen. Om een pagina in te zoomen kun je op de pagina klikken. Er verschijnt dan in een apart venster een uitvergrote versie van de pagina. Vragen over het clubblad? De redactie is te bereiken op Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
 

Gold