OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.


 
Geslaagde afsluiting project ADMA CBS Rengersborg
26 March 2009
Image
Op woensdagavond 25 maart 2009 vond de afsluitende manifestatie plaats van het project “Achter de Muziek Aan”, gehouden van 23 februari t/m 23 maart op CBS Rengersborg te Farmsum. Vijf deelnemers op trompet/cornet en zes deelnemers op slagwerk waren aanwezig om aan 40 familieleden te demonstreren wat zij in 5 lessen op school hadden geleerd. De deelnemers aan het project toonden aan dat zij in korte tijd de beginselen van het spelen van een koper- of slagwerkinstrument prima onder de knie hebben gekregen. Sietze Hamersma was vanuit het IVAK aanwezig en begeleidde de trompet/cornet deelnemers. Harry Speelman van de vereniging begeleidde (in verband met ziekte van Jenny) de slagwerk deelnemers.

Na afloop van de demonstraties van de deelnemers aan het project, gaven het Leerlingenorkest, Harmonieorkest en Malletband van de vereniging een aantal korte demonstraties, waarbij gelijktijdig de verschillende hout, koper en slagwerkinstrumenten van de vereniging werden voorgesteld door dirigent Theo van Kruistum. Ook trompetleerling Ruben Koetze van de vereniging gaf weer een uitstekende demonstratie van wat je in korte tijd kunt leren. Het was weer een geslaagde afsluiting van het project “Achter de Muziek Aan”. Zie de foto’s in het fotoboek.
 
Een bericht van de activiteitencommissie
14 March 2009

Image

Dit wordt het Paasstukje die we op 9 april as. gaan maken. De kosten voor deze avond zijn EUR 18,50 per persoon. We hopen dat velen zich opgeven zodat het weer een gezellige avond zal worden, met natuurlijk iets lekkers bij de koffie in de sfeer van Pasen.
 
Oh ja, neem wel even een schaartje of snoeischaar mee en natuurlijk een vrolijk gezicht. Voor de rest zal het wel weer lukken. Ben je helemaal niet handig? Dan toch zal u met een leuk stukje naar huis gaan want Janet doet het stapje voor stapje en helpt zonodig zelf een handje mee.

Kom gewoon en doe gezellig mee. In verband met de inkoop van de spullen is opgave vooraf verplicht. Opgave kan bij Ida van der Waal, telefoonnummer 06 304 68 258.

Groetjes van de activiteitencommissie

 

Gold