OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.


 
Paasbingo
23 March 2014
Op donderdag 17 april 2014 organiseert de muziekvereniging "Koningin Wilhelmina" in het clubgebouw "Paasbingo". Aanvang is 19.30u. Leden, familie, introducees etc. zijn van harte welkom. Er zijn mooie prijzen te winnen, waaronder een paastaart, kip, eieren, noten, chocaladepaashaas en een geldprijs. Een rondje kost EUR 1,00 en de ronde voor de geldprijs kost EUR 2,00. Er komen 6 rondes plus een Rad van Avontuur voor EUR 0,50 per lotje. Naast een spannend spel, natuurlijk ook een gezellige avond bij de vereniging! Opgave kan via dit formulier
 
Image
 
Koningin Wilhelmina wil het werelddrumrecord gaan verbreken
01 March 2014
De Muziekvereniging "Koningin Wilhelmina" uit Delfzijl bestaat dit jaar 110 jaar. In het kader van dit jubileum zal de vereniging in de eerste week van de zomervakantie een poging doen om het werelddrumrecord te verbreken met maar liefst 130 uur non-stop drummen. Tien drummers van de vereniging zullen hieraan deelnemen. De recordpoging wordt gehouden in de Evenementenhal in de haven van Delfzijl en begint op maandag 7 juli om 10:00 uur en eindigt op een spetterende wijze op zaterdag 12 juli om 20:00 uur. Tijdens de recordpoging krijgen de drummers minimale rust. Een moeilijke en hele zware opgave. Het huidige record stamt uit 2010 en staat met 125 uur drummen op naam van de muziekvereniging Wilhelmina uit Hoogeveen. 

Doel van deze recordpoging is niet alleen het verbreken van het werelddrumrecord, maar ook het binnenhalen van gelden voor de vereniging. Met de opbrengst wil de vereniging gaan investeren in nieuwe blaas- en slagwerkinstrumenten. Vanuit het jubileumjaar zal de vereniging in het voorjaar daarom verscheidene acties gaan organiseren. Een speciaal opgerichte commissie organiseert de acties. Jong en oud binnen de vereniging zal zich hiervoor de komende maanden intensief inzetten. Zo zal er een muziekmarathon worden georganiseerd, een verloting, maar ook acties zoals het wassen van auto's, het vullen van bloembakken, het verkopen van potgrond en het onderhouden van tuinen.  

Tijdens de week van de recordpoging in de haven van Delfzijl, zal er ook op verschillende wijzen geld worden ingezameld voor de vereniging. Details hierover zullen de komende tijd bekend worden gemaakt. Binnenkort kan op de speciaal aangemaakte website www.werelddrumrecord.nl meer informatie worden gelezen over de poging van de vereniging om het werelddrumrecord te gaan verbreken. 

Image
(De 10 drummers van "Koningin Wilhelmina" die de recordpoging gaan uitvoeren)
 

Gold