OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.


 
Koningin Wilhelmina 105 jaar
30 April 2009

ImageHiep hiep hoera!

Onze vereniging bestaat op 30 april 2009 maar liefst 105 jaar!

 

Alle leden van harte gefeliciteerd!


 
Concert "Wilhelmina Plays Best Songs Ever" 16 mei 2009
20 April 2009
Image

Op zaterdag 16 mei 2009 geeft de muziekvereniging “Koningin Wilhelmina” het concert “Wilhelmina Plays Best Songs Ever” in de Evenementenhal aan de Havenboulevard in Delfzijl. Zowel het Harmonieorkest, Leerlingenorkest en Malletband, zullen een gevarieerd muzikaal programma brengen.

Wat kunt u verwachten? Instrumentale versies van bekende Nederlands- en Engelstalige popnummers vormen de rode draad in het concert. In de pauze van het concert wordt een grote verloting gehouden, waarbij fantastische prijzen zijn te winnen, waaronder een spectaculaire rondvlucht boven uw woonplaats! In de pauze, en na afloop van het concert, zal de uit Assen afkomstige vijfkoppige nederpopband ASMAN! een optreden verzorgen. ASMAN! won het afgelopen decennium diverse prijzen met hun muziek en de band bereikte diverse finales van kleinkunst- en cabaretfestivals met hun theaterprogramma.

Kortom - alle ingrediënten zijn weer aanwezig voor een fraaie muzikale avond. Ga een gezellig avondje uit en kom naar het “Best Songs Ever” concert op zaterdag 16 mei as. in de Evenementenhal te Delfzijl. Aanvang 20:00 uur. De zaal is open vanaf 19:30 uur. Toegangskaarten kosten € 5,00 per stuk (t/m 12 jaar € 2,50) en zijn tijdens het concert bij de entree van de Evenementenhal verkrijgbaar. Het programmaboekje wordt gratis aan u ter beschikking gesteld.

Tot ziens op zaterdag 16 mei!
 

Gold