OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.


 
110-jaar Koningin Wilhelmina
30 April 2014
ImageVandaag, 30 april 2014, viert onze vereniging haar 110-jarig bestaan. Dit jubileumjaar staat natuurlijk in het teken van allerlei acties, met het meest in het oog springend de poging om van 7 t/m 12 juli a.s. het Werelddrumrecord te gaan verbeteren. Binnenkort hierover veel meer nieuwtjes.
 
Zaterdag 19 april 2014: Actiedag!
14 April 2014
ImageAankomende zaterdag (19 april) organiseert de vereniging een tweetal acties in Delfzijl. Vanaf 9 uur 's ochtends zal de vereniging in verschillende wijken in Delfzijl gaan venten met geraniums/potgrond en WC-papier. 
Van 11:00 tot 16:00 uur organiseert de vereniging, in samenwerking met de Handelsvereniging Centrum Delfzijl, het traditionele Neut'n Schaitn in het centrum van Delfzijl. Dit vindt plaats op de hoek Waterstraat/Willemstraat. Tegen een inleg van EUR 1,00 kan een poging worden gedaan om het hoogste aantal punten te behalen, waarmee een aantal mooie prijzen kan worden gewonnen. Bij de kraam van de vereniging kan in het centrum ook geraniums/potgrond en WC-papier worden besteld. De opbrengst van de acties komt ten goede aan de aanschaf van nieuwe instrumenten voor de vereniging. 
 

Gold