OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.


 
TOPPERS CONCERT op zondag 15 mei 2016
11 April 2016
TOPPERS CONCERT op de zondagavond tijdens de 140e Pinksterfeesten Delfzijl

Op zondagavond 15 mei as. zal met het TOPPERS CONCERT tijdens de 140e Pinksterfeesten in Delfzijl een groot meezingfeest met Nederlands- en Groningstalige muziek worden gehouden. Het TOPPERS CONCERT vindt plaats in de Evenementenhal in de haven van Delfzijl en wordt een grote verrassende muzikale cocktail met medewerking van Frans Duyts, Erwin de Vries, Theo Driessen (bekend van DiepTriest), DJ Sir Felix Pot, The New College Band en muzikale ondersteuning door muziekvereniging “Koningin Wilhelmina” uit Delfzijl. Met de liedteksten op grote schermen en met een sectie achtergrondzangeressen, kan het publiek tijdens het concert alle zeer bekende nummers eenvoudig meezingen. 

Kaarten zijn in de voorverkoop vanaf woensdag 13 april beschikbaar bij Van Dijks Kaashuis en Bloemenhuis Akkerman in het centrum van Delfzijl. Kaarten kosten EUR 5,00 per stuk en zullen ook aan de kassa beschikbaar zijn. Het TOPPERS CONCERT begint om 20.00u. De Evenementenhal is open vanaf 19.00u. 

Het TOPPERS CONCERT wordt mogelijk gemaakt door de Gemeente Delfzijl, KZRV Neptunus, Stadsmarketing Delfzijl, Rabobank, PPG, Dhr KJ vd Berg, SNS Fonds Eemsmond, Loket Leefbaarheid en het Prins Bernhard Cultuurfonds. 

Image

 

Gold