OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.


 
Pinksterfeesten 2009
29 May 2009
ImageAl meer dan 130 jaar worden jaarlijks in Delfzijl de Pinksterfeesten georganiseerd door de Koninklijke Zeil en Roeivereniging Neptunus. Tussen de 120.000 en 150.000 mensen bezoeken gedurende de 5 dagen de vele festiviteiten die in Delfzijl worden georganiseerd. Traditiegetrouw zal ook de muziekvereniging “Koningin Wilhelmina” dit jaar weer haar muzikale medewerking verlenen. De vereniging zal op zaterdag 30 mei vanaf 14:30 uur de internationale roeiwedstrijden bij de roeiloods aan het Vlotterspad te Delfzijl muzikaal omlijsten. Op maandag 1 juni geeft de vereniging een concert op het Vennenplein te Delfzijl, aanvang omstreeks 10:30 uur. Het Harmonieorkest en Malletband van de vereniging zullen een gevarieerd muzikaal programma brengen, waarin Nederlands- en Engelstalige popnummers de rode draad vormen. Meer informatie over de Pinksterfeesten in Delfzijl kan hier worden nagelezen.
 
Spetterend concert Wilhelmina
17 May 2009

Image

Onder het thema “Wilhelmina Plays Best Songs Ever” gaf de muziekvereniging “Koningin Wilhelmina” zaterdagavond 16 mei 2009 een spetterend concert in de Evenementenhal van Delfzijl. Ruim 250 bezoekers hebben genoten van een sfeervol concert met afwisselende optredens van de Malletband, het Harmonieorkest en het Leerlingenorkest van de vereniging. De vereniging bracht, onder de deskundige leiding van Theo van Kruistum, een populair (pop)programma, met ondermeer muziek van Jan Smit, Nick en Simon en Gerard Joling. De avond werd door het publiek bekroond met een staande ovatie. Na afloop van het concert verzorgde de band ASMAN! tot in de late uurtjes een wervelend optreden.

Zie voor foto's het fotoboek hier.

Image

 
Oproep gastgezinnen
10 May 2009
ImageVan vrijdag 21 augustus t/m donderdag 27 augustus bezoekt het Shunan Children's Choir uit onze zusterstad Shunan City in Japan het DelfSail evenement. De muziekvereniging "Koningin Wilhelmina" zal optreden als gastheer en draagt zorg voor het verblijf en programmering van het kinderkoor. Voor het verblijf van het kinderkoor zijn wij nog op zoek naar een aantal gastgezinnen.
Lees meer... [Oproep gastgezinnen]
 

Gold