OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.


 
Pinksteren 2010
25 May 2010
Image

De internationale roeiwedstrijden, Jan Smit in de Evenementenhal, het sliksleeën, de Zotte Zondag, de muzikale aubade aan het bestuur van Neptunus, het Dijkfeest en natuurlijk het sprankelende vuurwerk. Kortom: Pinksteren 2010 ligt helaas alweer achter ons. De muziekvereniging “Koningin Wilhelmina” was dit jaar traditioneel weer aanwezig bij de festiviteiten. De vereniging verzorgde de muzikale omlijsting van de Internationale Roeiwedstrijden aan het Damsterdiep en verzorgde samen met het Kamper Trompetter Korps een muzikale rondgang door Delfzijl en een aubade aan het bestuur van KZ&RV Neptunus. Van beide optredens zijn prachtige foto’s gemaakt, te zien in ons fotoboek. Zie hier. Alvast voor de agenda: Pinksteren 2011 valt op 12 en 13 juni.
 
Concert “Songs of a Decade” 5 juni 2010
06 May 2010
Image

Met het concert “Songs of a Decade” duikt de muziekvereniging “Koningin Wilhelmina” terug in haar muzikale verleden. Tijdens dit concert zullen de mooiste nummers uit het repertoire van het afgelopen decennium nog een keer de revue passeren. De nummers zijn door de leden zelf uitgekozen. Het belooft dan ook een zeer gevarieerd muzikaal programma te worden, met een aaneenschakeling van prachtige muzikale werken. Niet alles zal uit de oude doos komen: ook enkele nieuwe werken zullen worden gepresenteerd. Er zijn optredens van het Harmonieorkest, de Malletband en de twee leerlingorkesten van de vereniging: het B- en C-orkest, waarbij het C-orkest haar primeur beleeft. Het concert wordt ondersteund met professioneel licht en geluid en wordt gehouden in een sfeervol aangeklede Evenementenhal aan de Havenboulevard in Delfzijl.

Naast dat u een mooi en afwisselend muzikaal programma kunt verwachten, kunt u in de pauze ook weer deelnemen aan onze grote verloting. Naast vele fantastische prijzen, geven wij wederom dit jaar de spectaculaire hoofdprijs weg: een rondvlucht boven uw woonplaats!

Het jaarlijks concert van de vereniging staat borg voor een gezellig avondje uit. Kom ook naar het “Songs of a Decade” concert op zaterdag 5 juni as. Aanvang 20:00 uur (zaal open 19:30 uur), Evenementenhal Delfzijl. Entree bedraagt € 5,00 (€ 2,50 t/m 12 jaar). Tot ziens op 5 juni!
 

Gold