OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.


 
Wilhelmina in Concert 2013
11 May 2013
Image

Op zaterdag 8 juni as. organiseert de muziekvereniging "Koningin Wilhelmina" het concert "Wilhelmina in Concert 2013". Een concert waarin de mooiste nummers worden gespeeld uit de meest uiteenlopende genres. De optredens worden gegeven door het Harmonieorkest, de Malletband en de twee leerlingenorkesten van de vereniging. Het concert wordt ondersteund met professioneel licht en geluid en wordt gehouden in de Evenementenhal in Delfzijl.

Het jaarlijkse concert "Koningin Wilhelmina" zal weer bijzonder veelzijdig zijn. Dit jaar zal het Harmonieorkest onder meer een programma brengen met prachtige werken van Ede Staal, samen met zanger Rien van Boven. De Malletband zal haar veelzijdigheid laten horen met zeer bijzondere slagwerkarrangementen. 

In de pauze van het concert kan worden deelgenomen aan een grote verloting. Er zijn vele fantastische prijzen te winnen. En dit jaar geven wij weer de spectaculaire hoofdprijs weg: een rondvlucht boven de provincie Groningen. 

Wilhelmina in Concert 2013 zal u tot het einde toe weten te boeien en staat borg voor een gezellig avondje uit. Kom ook op zaterdag 8 juni naar de Evenementenhal. Aanvang 19.30 uur (zaal open 18.45 uur). Entree EUR 6,50 (EUR 4,00 t/m 12 jaar) per persoon. Kaarten voor het concert zijn op de avond zelf bij de entree van de Evenementenhal verkrijgbaar, vanaf 18:45 uur.
 

Gold