OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.


 
Hoge verwachtingen Midzomeravond Concert (2)
28 June 2007
ImageAfgelopen zaterdag heeft de Malletband het tweede drieluikconcert gegeven in Zuidwolde. "Spetterend, Beheerst, Vol dynamiek, Dramatisch, Oorstrelend, Verrassend, Opluisterend, Ongekend", zo luidt de titel van de recensie van dit concert. Lees hier de volledige recensie. De verwachtingen voor het Midzomeravond Concert op zaterdag 30 juni as. zijn dan ook hoog gespannen!
 
Midzomeravond Concert 30 juni 2007
04 June 2007

Image 

Op 30 juni as. vindt het Midzomeravond Concert plaats in de Evenementenhal aan de havenboulevard van Delfzijl. Het Midzomeravond Concert is een uitvoering van de muziekvereniging “Koningin Wilhelmina” uit Delfzijl met gezamenlijke optredens van de gerenommeerde slagwerkensembles “Woudklank” uit Zuidwolde, “De Bazuin” uit Schoonebeek en muziekvereniging “Koningin Wilhelmina” uit Delfzijl. Daarnaast zullen ook het Harmonieorkest en Leerlingenorkest van de muziekvereniging “Koningin Wilhelmina” muzikale medewerking verlenen.

Wat kunt u verwachten? Een prachtige muzikale avond in een sfeervolle Evenementenhal met het accent op slagwerkmuziek. Zo zullen meer dan zestig slagwerkers gezamenlijk fraaie nummers ten gehore brengen met prachtige melodieën, waarbij aangevuld met een zangeres, solosaxofonist en andere verassende instrumenten. In de pauze wordt een spectaculaire verloting gehouden met vele schitterende prijzen, waaronder een rondvlucht boven uw woonplaats!

Laat u muzikaal verassen en ga een gezellig avondje uit. Kom naar het Midzomeravond Concert op 30 juni as. in de Evenementenhal te Delfzijl. Aanvang 20:00 uur. De zaal is open vanaf 19:00 uur.

Kaarten kosten € 5,00 per stuk (t/m 12 jaar € 2,50) en zijn tijdens het Midzomeravond Concert bij de entree van de Evenementenhal verkrijgbaar.

Indien u graag kaarten vooraf wenst te ontvangen, dan kunt u deze bestellen via een e-mail aan Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken Geeft u hierbij aan hoeveel kaarten u wenst te ontvangen, alsmede uw naam- en adresgegevens.

Graag tot ziens op 30 juni!

 

Gold