OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.


 
Koningin Wilhelmina live op Radio Noord
11 June 2011

 Image

Op zaterdag 11 juni 2011 vonden tijdens de Pinksterfeesten voor de 45e keer de Internationale Roeiwedstrijden plaats bij Roeivereniging Neptunus. Voor de 35e keer was “Koningin Wilhelmina” hierbij aanwezig. Speciaal voor deze jubileumdag was RTV Noord aanwezig met de live uitzending van “Noord op Stee”. Ook onze vereniging was prominent in de uitzending aanwezig met live muziek en interviews met de voorzitter, dirigent en leden. De uitzending is hier terug te luisteren t/m uiterlijk vrijdag 17 juni as. De uitzending van “Noord op Stee” zijn de tijdsblokken 10:00-11:00 en 11:00-12:00.

 
1 minuut gratis winkelen bij Jumbo Delfzijl
11 June 2011

Image

Het concert “Wilhelmina in Concert” van 28 mei jl. kende in de verloting een aantal spectaculaire hoofdprijzen. Eén daarvan was 1 minuut gratis winkelen bij de Jumbo in Delfzijl. Op dinsdag 7 juni werd de prijs in ontvangst genomen door de winnaar, de familie Boonstra uit Delfzijl. Oma Meijer liet het 1 minuut gratis winkelen over aan haar dochter, Rebekka. In 1 minuut tijd wist zij voor meer dan 100 Euro aan boodschappen bij elkaar te krijgen. Jumbo Delfzijl bedankt!

 
Pinksterfeesten Delfzijl 2011
04 June 2011

Image

In het weekend van 11 t/m 13 juni worden in Delfzijl voor de 135e keer de traditionele Pinksterfeesten georganiseerd door de Koninklijke Zeil- en Roeivereniging Neptunus. Een festijn dat vele tienduizenden mensen naar Delfzijl trekt. De muziekvereniging "Koningin Wilhelmina" is al vele jaren een vast element in de programmering. Dit jaar zullen wij op zaterdag 11 juni voor de 35e keer de internationele roeiwedstrijden aan het Damsterdiep muzikaal omlijsten. Wij zijn hier al vanaf de ochtend aanwezig, en zijn te gast bij de live uitzending van het radioprogramma "Noord op Stee" van RTV Noord. Dit programma wordt tussen 10:00 en 12:00 uur uitgezonden. Op maandag 13 juni geven wij een concert op het Vennenplein in Delfzijl. Dit concert begint om 10:45 uur en duurt tot +/- 11:45 uur. Muzikale gast dit jaar is zangeres Janneke de Roo, die live zal worden begeleid door het Harmonieorkest. Zowel het Harmonieorkest en Malletband zullen een mooi muzikaal programma brengen. Ons concert op 28 mei gemist? Dan is dit concert zeker een aanrader! Muziekvereniging "Koningin Wilhelmina" wenst iedereen hele mooie Pinksterdagen en graag tot ziens op een van de activiteiten. 

 

Gold