OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.


 
Wilhelmina in Concert 2015 - Win 2x2 vrijkaarten!
28 August 2015

Op zaterdag 19 september as. is het weer “Wilhelmina in Concert” in de Evenementenhal van Delfzijl. Een prachtige en...

Posted by Muziekvereniging Koningin Wilhelmina on maandag 10 augustus 2015
 
Wilhelmina in Concert 2015
10 August 2015
Zaterdag 19 september organiseert de muziekvereniging "Koningin Wilhelmina" het concert "Wilhelmina in Concert 2015". Een concert waarin de mooiste nummers worden gespeeld uit de meest uiteenlopende genres. De optredens worden gegeven door het Harmonieorkest, de Malletband en de twee leerlingenorkesten van de vereniging. Het concert wordt ondersteund met professioneel licht en geluid en wordt gehouden in de Evenementenhal aan de havenboulevard te Delfzijl, dit jaar gezellig aangekleed met een gecombineerde theateropstelling met tafels.

Het jaarlijkse concert "Koningin Wilhelmina" zal weer bijzonder veelzijdig zijn. Voor iedere muziekliefhebber biedt het concert iets moois, met een sterk gevarieerd programma met medewerking van een combo en zangeressen. Ook zullen de muziekwerken worden gespeeld waarmee de Malletband onlangs Open Europees Kampioen werd in Rastede. 

In de pauze van het concert kan worden deelgenomen aan de grote verloting. Er zijn vele fantastische prijzen te winnen, waaronder een dinerbon voor twee, een rondvlucht boven de provincie en twee volle boodschappenkratten. Direct na afloop van het concert is er live muziek door de combo. De Evenementenhal is open vanaf 18.45u en het concert begint om 19.30u. Entree bedraagt EUR 6,50 (EUR 4,00 t/m 12 jaar). 

Image
 

Gold