OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.


 
"Brass Meets Percussion"
27 September 2008
Image
 
Emme Groot aanvaardt beschermheerschap
15 September 2008
ImageDe muziekvereniging “Koningin Wilhelmina” is bijzonder vereerd dat de burgemeester van Delfzijl dhr. E.A. Groot het beschermheerschap van de muziekvereniging “Koningin Wilhelmina” heeft willen overnemen van scheidend burgemeester dhr. C.J.D. Waal.  Op maandag 15 september werd dhr. E.A. Groot als nieuwe burgemeester van Delfzijl geïnstalleerd. De Blaaskapel van de vereniging was ’s middags bij de aankomst van dhr. E.A. Groot in Delfzijl aanwezig. Dit begon bij de grens tussen Appingedam en Delfzijl en eindigde bij het gemeentehuis. Een korte fotorapportage is opgenomen in het fotoboek. De vereniging wenst haar nieuwe beschermheer ook langs deze weg veel succes toe in de nieuwe functie van burgemeester van Delfzijl.
 
Theo en Janet gefeliciteerd!
14 September 2008

ImageOp vrijdag 12 september zijn onze dirigent Theo van Kruistum en ons lid Janet van der Waal in het huwelijksbootje gestapt.

 

Theo en Janet (en natuurlijk ook Dani): van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk!

 
Concert “Brass meets Percussion”
02 September 2008

ImageOp zaterdag 18 oktober as. zal de Malletband van de Muziekvereniging “Koningin Wilhelmina” haar medewerking verlenen aan een bijzonder concert, onder de naam “Brass meets Percussion”. Dit najaarsconcert van de Christelijke Muziekvereniging “Bergklanken” uit Ruinerwold zal in het teken staan van de link tussen blaasmuziek en slagwerk. Hiervoor wordt door de Fanfare en Malletband van de vereniging o.l.v. Wibrand van Norel een speciaal gecomponeerd werk ten gehore gebracht van Alfred Willering, genaamd “Dutch Rescue”.

Naast de presentatie van dit nieuwe werk, krijgt het concert een bijzondere invulling door de medewerking van de Malletband van de Muziekvereniging “Koningin Wilhelmina” uit Delfzijl o.l.v. Theo van Kruistum en Brassband “De Wâldsang” uit Buitenpost o.l.v. Rieks van der Velde. Brassband de Wâldsang won 2 jaar op rij de Nederlandse Brassband Kampioenschappen.

Kaarten voor dit concert kunnen worden besteld via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken Kaarten kosten € 10,00 in de voorverkoop. Aan de zaal kosten de kaarten € 12,50. Het concert zal plaatsvinden in de sporthal Buddinghehof te Ruinerwold. Aanvang is 20.00 uur.

 

Gold