OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.


 
Tocht om de Noord 25 september 2010
26 September 2010

Image

Dat was eens wat anders. Vroeg uit bed op zaterdagmorgen om al om 7 uur ’s ochtends bij zonsopkomst muziek te maken op de dijk in Delfzijl. De Slagwerkgroep van “Koningin Wilhelmina” was gevraagd voor dit bijzondere optreden, op een voor de vereniging zeer ongebruikelijk tijdstip, om ruim 1000 wandelaars van de ‘Tocht om de Noord’ in anderhalf uur tijd muzikaal uit te zwaaien. De wandelaars liepen vanaf de Evenementenhal de dijk op en werden al gauw door weerkaatsing van de klanken vanaf de hallen van Wijnne Barends en de Vennenflat begroet door de opzwepende muziek van de Slagwerkgroep. Het werd een interactief concert, met veel gesprekjes over en weer tussen de enthousiaste wandelaars en de muzikanten. Onder genot van een vriendelijk aangeboden kop koffie in het Eemshotel keek na afloop iedereen terug op een geslaagd optreden en een leuk muzikaal begin van de zaterdagochtend. Zie voor veel meer sfeerimpressies het fotoboek.

 
AH-actie: de meest favoriete vereniging
16 September 2010
ImageDe afgelopen week konden inwoners van Delfzijl en Appingedam hun favoriete vereniging doorgeven aan de Albert Heijn. Begin deze week werd de lijst met 10 meest favoriete verenigingen van Delfzijl in de winkel van de Albert Heijn in Delfzijl gepubliceerd. Koningin Wilhelmina staat op #1. Stap 1 is gezet, maar natuurlijk is stap 2 nog belangrijker. Hoe werkt de actie? Voor elke 10 euro aan boodschappen bij de Albert Heijn ontvangt de klant een zegel. Deze zegels kunnen worden geplakt in een spaarboekje. Als deze vol is (20 zegels) kan deze weer bij de Albert Heijn worden ingeleverd. Dit geeft recht op 10 euro korting op de boodschappen, of een donatie van 10 euro aan een favoriete vereniging. Wilt u de 10 euro doneren aan Koningin Wilhelmina? Schrijf dan in het kader ‘Favoriete vereniging’ van het spaarboekje “Muziekver. Koningin Wilhelmina” en lever het spaarboekje in bij de Albert Heijn in Delfzijl. Geen zin in plakken maar heeft u wel zegels? Deze kunt u natuurlijk aan ons geven (via Lisanne Schuijl) of u kunt de zegels deponeren in onze brievenbus aan de Molenstraat 2 in Farmsum. Alvast hartelijk dank.
Update 16 september: Ook bij de Albert Heijn in Appingedam staat de vereniging op de lijst met 10 meest favoriete verenigingen! Volle spaarkaarten kunnen dus ook in Appingedam bij de AH worden ingeleverd.

Image
 

Gold