OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.


 
Streetband Kleintje Mina beleeft premiere
30 September 2016

Op zondag 25 september 2016 presenteerde het nieuwste onderdeel van de muziekvereniging 'Koningin Wilhelmina' zich voor de allereerste keer: Streetband Kleintje Mina. Kleintje Mina is de opvolger van de succesvolle blaaskapel van Koningin Wilhelmina die van 1995 tot 2014 vele optredens in binnen- en buitenland heeft verzorgd. Kleintje Mina is een jonge enthousiaste groep mensen uit het Harmonieorkest en Malletband. Er wordt hele bekende muziek gespeeld met een vol geluid en stevige drumsectie. Een sfeerverhoger op menig evenement. Op onderstaande video een opname van het eerste optreden.

 

Dit is Streetband Kleintje Mina in actie vanmiddag bij het Muziekfestival Delfzijl. De nieuwste telg van muziekvereniging Koningin Wilhelmina blaakt van enthousiasme. Dank @sambamina voor jullie spontane polonaise.

Geplaatst door Muziekvereniging Koningin Wilhelmina op zondag 25 september 2016
 
Opening avondprogramma Muziekfestival Delfzijl 2016
30 September 2016

Wat een spektakel beleefden vele duizenden mensen op zaterdag 24 september bij de opening van het avondprogramma van het Muziekfestival Delfzijl 2016 met een optreden van de malletband. Speciaal voor de opening van het Muziekfestival Delfzijl was door Theo van Kruistum een technisch hoogstaande compilatie van een drietal werken gemaakt. Het optreden was muzikaal spectaculair en wist menig toeschouwer te verbazen. Ook schitterend was de grote snelheid waarmee alle instrumenten weer van het plein af werden gehaald. Een sterk staaltje teamwork van vele leden.

 

Dit is de opname van de schitterende en indrukwekkende opening van het avondprogramma Muziekfestival Delfzijl 2016 door de Malletband van Koningin Wilhelmina Delfzijl. Wat een TOPPERS!!!

Geplaatst door Muziekvereniging Koningin Wilhelmina op zondag 25 september 2016
 
Muziekfestival Delfzijl 2016
18 September 2016
Op zaterdag 24 en zondag 25 september as. vindt de zesde editie plaats van het Muziekfestival Delfzijl. Koningin Wilhelmina zal dit jaar bij alle drie programma-onderdelen van het Muziekfestival Delfzijl acte de presence geven. 

Zaterdag 24 september - Middagprogramma
Het Harmonieorkest (samen met het harmonieorkest van Crescendo uit Stadskanaal) en de Malletband spelen op het kruispunt Landstraat/Oranjestraat in de volgende tijdsblokken: 13:00-13:45, 14:30-15:00, 15:30-16:15. 
 
Zaterdag 24 september - Avondprogramma
De Malletband opent dit jaar het spetterende avondprogramma op het Molenbergplein rond de klok van 20:00u met een imponerende en technisch zeer uitdagende compilatie. Dit wordt schock 'n awe voor het publiek.
 
Zondag 25 september - Dweilorkestenfestival
Sambamina is aanwezig bij het dweilorkestenfestival tussen 12:00 en 17:00u in het centrum van Delfzijl. En misschien hebben we op deze dag nog een primeur, maar daarover eventueel later meer.  

Alle informatie over het Muziekfestival Delfzijl is te vinden op www.muziekfestivaldelfzijl.nl
 
Image
 

Gold