OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.


 
Jubileumconcert 110-jaar "Koningin Wilhelmina"
01 October 2014
Image

Op zaterdag 18 oktober as. organiseert de muziekvereniging "Koningin Wilhelmina" het Jubileumconcert "110 jaar Koningin Wilhelmina". Een concert waarin de mooiste nummers worden gespeeld uit de meest uiteenlopende genres. De optredens worden gegeven door het Harmonieorkest, de Malletband en de twee leerlingenorkesten van de vereniging. Het concert wordt ondersteund met professioneel licht en geluid en wordt gehouden in de Evenementenhal in Delfzijl.
 
Het jaarlijkse concert "Koningin Wilhelmina" zal weer bijzonder veelzijdig zijn. Dit jaar is er muzikale samenwerking met zanger Theo Driessen, bekend van de populaire band DiepTriest, waarmee vele werken gezamenlijk zullen worden gespeeld. Ook zullen er weer de nodige muzikale verrassingen zijn. Het jaarlijks concert is elk jaar weer een gezellig en muzikaal avondje uit! 
 
In de pauze van het concert kan worden deelgenomen aan een grote verloting. Er zijn vele fantastische prijzen te winnen. En dit jaar geven wij weer de spectaculaire hoofdprijs weg: een rondvlucht boven de provincie Groningen.
 
Het Jubileumconcert 11 jaar Koningin Wilhelmina zal u tot het einde toe weten te boeien. Kom ook op zaterdag 18 oktober naar de Evenementenhal. Aanvang 19.30 uur (zaal open 18.45 uur).
 
Sambaband
01 October 2014

Zaterdag 27 september 2014 ging bij het Muziekfestival Delfzijl 2014 de Sambaband van onze muziekvereniging onze grote publieke belangstelling in premiere. Wat was het een prachtig optreden. Met vurige ritmes lieten de leden van de Malletband overtuigend zien en horen wat de Sambaband gaat worden. De komende tijd zal er verder aan het repertoire worden gewerkt, waar na de Sambaband optredens zal gaan aannemen.

Image

 

Gold