OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.


 
Christmas Gala Dinner show op zaterdag 17 december
29 October 2016
ImageOp zaterdag 17 december a.s. beleeft Delfzijl haar eerste Christmas Gala Dinner show. Een groots opgezette avond met veel bekende kerstmuziek, een uitgebreid dinerbuffet en alle gelegenheid om in kerstsfeer te dansen.
De muziekvereniging "Koningin Wilhelmina", de gezamenlijke dansscholen in het Eemsmondgebied en de Evenementenhal Delfzijl slaan de handen ineen om deze unieke avond te organiseren.
 
De in kerstsfeer omgetoverde Evenementenhal gaat open vanaf 19.00u. Vanaf 19.30u begint het 3-gangen dinerbuffet, waarna ook het muzikale programma begint. De kerstmuziek wordt verzorgd door het Harmonieorkest van de Muziekvereniging "Koningin Wilhelmina", The New College Band en DJ Roland Gerritsen. Gedurende de avond is er alle gelegenheid om te dansen op een grootse parketvloer. Halverwege de avond wordt een prachtige formatie-dansdemonstratie worden gegeven. Na het diner gaat de avond tot in de late uurtjes door met DJ Roland Gerritsen. Hoewel er geen formele dresscode geldt, wordt een feestelijk aankleding op prijs gesteld.
 
Het volledige arrangement, entree, inclusief het dinerbuffet met onbeperkt drankjes, kost EUR 28,50 per persoon. Ook zonder diner is toegang mogelijk. De entree bedraagt dan EUR 7,50 per persoon. Dit is overigens inclusief een kopje koffie. Kaarten zijn vanaf dinsdag 8 november as. in de voorverkoop verkrijgbaar bij Kaashuis van Dijk - Waterstraat 46 - Delfzijl en via Dansschool Gerritsen - Zijlvest 10 - Delfzijl. Ook kunnen kaarten vanaf 8 november worden besteld via deze website: klik hier

Indien niet alle kaarten in de voorverkoop zijn verkocht, zijn deze zaterdagavond 17 december nog bij de ingang Evenementenhal Delfzijl verkrijgbaar. Voor het volledige arrangement wordt aangeraden kaarten in de voorverkoop te kopen. Op de avond zelf is de beschikbaarheid zeer beperkt.
 

Gold