OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.


 
Clubblad oktober 2007
30 November 2007
ImageHet geheel vernieuwde clubblad van de muziekvereniging "Koningin Wilhelmina" is hier te lezen. Na vele jaren een gekopieerd zwart/wit exemplaar te hebben uitgebracht, is de vereniging overgegaan op een professioneel magazine. Full-color, A4 en glossy zijn de nieuwe kenmerken. Het clubblad "De Muzieksleutel" zal 4x per jaar verschijnen: eind januari, april, juli en oktober. Vragen over het clubblad? De redactie is te bereiken via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
 
Sinterklaas weer in Nederland
17 November 2007

Image 

Op zaterdagmiddag 17 november is Sinterklaas aangekomen in Delfzijl. Hij werd op de Oude Handelskade in de haven hartelijk ontvangen door veel kinderen, alsmede door de muziekvereniging “Koningin Wilhelmina” en Showteam Revolution. Het was een bijzondere gebeurtenis dit jaar. Voor de leden van het leerlingenorkest was het erg spannend. Zij liepen dit jaar voor het eerst mee en speelden in de haven samen met het Harmonieorkest de Sinterklaasliedjes. Daarnaast zette Sinterklaas de vereniging in het zonnetje. Sinterklaas had gehoord van de goede prestaties van de Malletband op het afgelopen concours. Hij overhandigde dirigent Theo van Kruistum daarvoor een pracht boeket bloemen. Ondanks de koude wind in de haven, hebben wij gehoord dat Sinterklaas erg tevreden was met de muzikale ontvangst in Delfzijl. De eerste foto’s staan in het fotoboek. Meer foto’s zijn natuurlijk welkom. Je kunt ze e-mailen naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Kerstbloemstuk
12 November 2007

Image

Op maandag 10 december organiseert de activiteitencommissie een bloemschikavond. Onder deskundige begeleiding is er de gelegenheid om een kerststuk te maken. Zie bovenstaande foto. Geef je z.s.m. op bij Ida vd Waal. Telefoonnummer 06-30468258. Het kan namelijk alleen doorgaan bij voldoende deelname! Iedereen is welkom, ook niet-leden! 

 
Het Wilhelmus
11 November 2007

Image

Van 23 juli t/m 1 augustus 2007 heeft een bestuurlijke en jongeren delegatie uit de gemeente Delfzijl een bezoek gebracht aan Shunan City, Japan. Zoals eerder op de website te lezen was, werd de delegatie in Japan indrukwekkend ontvangen door een Japans kinderkoor. Indrukwekkend was het feit dat de jongere kinderen feilloos in het Nederlands het Wilhelmus ten gehore brachten. Een opname hiervan is aan ons ter beschikking gesteld en kan via onderstaande knop worden beluisterd.

 
Malletband behaalt 96,32 punten
03 November 2007

Image

De Malletband van de muziekvereniging “Koningin Wilhelmina” uit Delfzijl heeft op zaterdag 3 november 2007 op het KNFM podiumconcours te Hoogezand een resultaat behaald van maar liefst 96,32 punten in de ere-divisie. Het hoogste aantal punten dat de Malletband ooit heeft behaald op een podiumconcours. De vereniging ontving een 1e prijs met onderscheiding.

Aan het verplichte werk “Cassiopeia” van H. Smit werden 96,00 punten toegekend. De vrije werken “Horo-witz” van L. Camp en “Messages of the Soul (deel 3)” van L. Camp werden beloond met een totaal van 96,63 punten. Instructeur Theo van Kruistum toonde zich zeer tevreden met het resultaat. Alles lijkt er dan op dat de vereniging zich wederom zal plaatsen voor de Nederlandse Kampioenswedstrijden, die op zaterdag 9 februari 2008 te Winterswijk zullen worden gehouden.

Lees meer... [Malletband behaalt 96,32 punten]
 

Gold