OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.


 
Adventconcert 13 december 2008
27 November 2008

Image

Op zaterdag 13 december 2008 organiseert de muziekvereniging “Koningin Wilhelmina”, in samenwerking met Vereniging Dorpsbelangen en Volksvermaken Farmsum, een Adventconcert in Farmsum. Het concert begint om 19.30 uur en wordt gehouden in een grote tent naast Dorpshuis Aeolus in Farmsum. Het belooft een bijzonder Adventconcert te gaan worden. Het Harmonieorkest en Malletband van de muziekvereniging zullen een gevarieerd kerstrepertoire ten gehore brengen, waarbij het Harmonieorkest zal optreden samen met Imca Marina. Daarnaast zal de getalenteerde jonge band “St!l” muzikale medewerking verlenen aan het Adventconcert.

Toegangkaarten voor het concert zijn gratis en zijn in eerste instantie alleen beschikbaar voor inwoners van Farmsum. De vrijkaarten voor inwoners van Farmsum kunnen t/m 4 december worden afgehaald bij Dorpshuis Aeolus. Zie voor de precieze tijden bovenstaande poster. Ook in het aanstaande Groentje zal hierover meer informatie worden gegegeven.

Indien er na 4 december nog kaarten beschikbaar zijn, dan zullen de gratis toegangskaarten ook voor anderen beschikbaar worden gesteld. Hou deze website in de gaten voor meer informatie hieromtrent.

 
Bloemschikken
27 November 2008
ImageOp maandag 8 december as. organiseert de activiteitencommissie weer een bloemschikavond. Tijdens deze avond kunnen de creatievellingen onder deskundige leiding een kerstbloemstuk maken (zie foto). Opgave vooraf is vereist i.v.m. inkoop van de benodigde spullen. Geef je z.s.m. op bij Ida van der Waal, telefoonnummer 06-30468258. Ook familie, vrienden e.d. zijn van harte welkom!

 
Koude intocht Sinterklaas Farmsum
23 November 2008

ImageDe vereniging en Showteam Revolution hebben op zaterdag 22 november Sinterklaas weer muzikaal mogen onthalen in Farmsum. Het was een koude intocht dit jaar, met veel wind en af en toe winterse neerslag. De route was gelukkig voor de muzikanten en majorettes wat ingekort. Na ruim drie kwartier in de buitenlucht te hebben doorgebracht, kon men weer warm worden bij een kop koffie of chocolademelk. De leden van de Blaaskapel gingen direct door naar het centrum van Delfzijl. Na een optreden van drie kwartier en een kleine pauze, begon het daar rond 15:15 uur hevig te sneeuwen. De Blaaskapel speelde nog een half uur in de vallende sneeuw, bijgestaan door Sinterklaas en de Zwarte Pieten, waarna men redelijk verkleunt weer huiswaarts keerde.

 

Voor de Blaaskapel staan de komende tijd nog drie Sinterklaas optredens op de agenda. Men hoopt dat het dan iets warmer en droger zal zijn.  

 
Grote Clubactie
20 November 2008
ImageDe uitslag van de Grote Clubactie is bekend. De uitslag kan hier worden bekeken. Op de site van de Grote Clubactie staat ook aanvullende informatie over het innen van een prijs. Voor een ieder die de vereniging heeft gesponsord middels het kopen van een lot van de Grote Clubactie: hartelijk bedankt!
 
1e prijs Malletband
09 November 2008

Image
De Malletband van de muziekvereniging “Koningin Wilhelmina” uit Delfzijl heeft afgelopen zaterdag in Drachten een eerste prijs in de wacht gesleept op het federatief podiumconcours van de Koninklijke Nederlandse Federatie van Muziekverenigingen. De Malletband  kwam uit in de hoogste divisie en moest het opnemen tegen malletkorps Excelsior uit Oostendorp en muziekvereniging Concordia uit Middelstum. Met een totaal van 93,38 punten behaalde de Malletband het hoogste aantal punten met onderscheiding van de jury. 

Lees meer... [1e prijs Malletband]
 

Gold