OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.


 
Kerstconcert "A Swinging Christmas" zaterdag 15 december 2012
24 November 2012
Image

Op zaterdag 15 december as. geeft de muziekvereniging "Koningin Wilhelmina" haar jaarlijks Kerstconcert. De vereniging steekt het Kerstconcert dit jaar in een nieuw jasje: een andere locatie met een divers en swingend repertoire. Het Kerstconcert vindt plaats in Partycentrum "De Bolder", ingang Oude Schans 15 te Delfzijl. De zaal wordt “omgebouwd” tot een concertlocatie in kerstsfeer. 

Bezoekers kunnen een muzikaal gevarieerde avond tegemoet zien met vele bekende kerstliederen, zowel traditioneel als in een swingend jasje. Er zullen afwisselend optredens zijn van het Harmonieorkest en de Malletband, die voor het eerst in volledige bezetting een kerstrepertoire zal brengen. Ook het leerlingenorkest van de vereniging zal een optreden verzorgen. Naast optredens van de onderdelen van de vereniging, zal zanger Pieter van der Zweep optreden. Pieter is in Delfzijl, maar ook zeker landelijk, geen onbekende en mocht vorig jaar nog een duet opnemen met niemand minder dan Do. Pieter zal een gevarieerd kerstrepertoire brengen, met ook enkele eigen werken. 

Na afloop van het kerstconcert blijft de zaal open voor een gezellige nazit met muziek en kunnen de beentjes desgewenst van de vloer. Het Kerstconcert begint om 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur. De entree is voor iedereen gratis.
 

Gold