OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.


 
Malletband gekwalificeerd voor NKW-2008
12 December 2007

ImageHet bleef tot op het laatste moment spannend, maar vandaag kwam het officiële bericht binnen: de Malletband van de muziekvereniging "Koningin Wilhelmina" heeft zich geplaatst voor de Nederlandse Kampioenswedstrijden 2008. Het NKW zal worden gehouden op zaterdag 9 februari 2008 te Winterswijk.

Naast "Koningin Wilhelmina", hebben ook de volgende verenigingen zich geplaatst voor deelname in de ere-divisie aan het NKW-2008: Woudklank-Zuidwolde, SDG-Ommen, Kerk.Harmonie St. Josepf-Weert en Elspeets Fanfare Korps-Elspeet.

De muziekvereniging "Koningin Wilhelmina" heeft zich geplaatst voor het NKW door, samen met Wouklank-Zuidwolde, het hoogste aantal punten te behalen van Nederland op een podiumconcours in 2007. Op 3 november 2007 behaalde de Malletband een voor de vereniging record aantal punten van 96,32.  

Net zoals vorig jaar, zal de vereniging met een touringbus op 9 februari as. afreizen naar Winterswijk. Wilt u graag met de bus mee naar het NKW? Geef dit dan z.s.m. door aan Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken Voor het reizen met de bus wordt een eigen bijdrage van €10,00 gevraagd. 

 

Gold