OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.


 
Prettige Feestdagen
19 December 2009
Image
 
Sfeervol Kerstconcert in de Centrumkerk
14 December 2009
Image

Het was voor de vereniging de eerste keer: een concert in de Centrumkerk aan het Molenbergplein in Delfzijl. De keuze voor deze locatie voor het Kerstconcert bleek uitstekend te zijn. De prachtig ingerichte kerk in het hartje van Delfzijl bood een sfeervolle locatie, ondersteund door de vele brandende waxinelichtjes en mooie bloemstukken. Drie onderdelen van de vereniging namen deel aan het concert. Het Harmonieorkest, het Leerlingenorkest en een 5-koppige slagwerkgroep bestaande uit leden van de Malletband. Daarnaast nam zangeres Janneke de Roo deel aan het Kerstconcert, met zowel gezamenlijke liederen met het Harmonieorkest, alsmede een tweetal solo programma’s.

Een kleine 150 toeschouwers hebben genoten van een afwisselend Kerstrepertoire, met vele bekende Nederlands- en Engelstalige kerstliederen. De gezamenlijke werken van Janneke de Roo en het Harmonieorkest waren een mooie combinatie, met ondermeer “Winter Wonderland”, “White Christmas” en “Feliz Navidad”. Ook solistisch bracht Janneke de Roo mooie kerstliederen. De slagwerkgroep had vier bijzondere variaties op bekende kerstliederen ingestudeerd, waaronder Stille Nacht in een samba jasje en een swingende uitvoering van Jingle Bells. Het leerlingenorkest liet zich van een uitstekende kant horen, en verraste het publiek met een prima optreden van drie kerstliedjes. Het publiek bekroonde het concert met een staande ovatie, waarna het gezamenlijke “Ere Zij God” iedereen weer huiswaarts keerde.
 
Bloemschikken 17 december 2009
03 December 2009
ImageHet begint zo langzamerhand een traditie te worden. Ook dit jaar organiseert de Activiteitencommissie van de vereniging namelijk weer een bloemschikavond waarbij een prachtig kerststukje wordt gemaakt (zie foto hiernaast) onder deskundige leiding. De bloemschikavond vindt plaats op donderdag 17 december 2009 in het verenigingsgebouw. Aanvang 19.30 uur. De kosten zijn EUR 17,50 per deelnemer. Opgave vooraf is verplicht i.v.m. de inkoop van de benodigde materialen. Zie de intekenlijst in het clubgebouw, of stuur een e-mail aan Lisanne Schuijl ( Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken ). Ook familie, vrienden e.d. zijn van harte welkom.
 

Gold