Oud-papier

Oud papier

Muziekvereniging "Koningin Wilhelmina" haalt in Delfzijl en Farmsum periodiek oud-papier op. Op deze pagina leest u meer over de gebieden, ophaaldata en wijze van aanbieden.

Eind 2017 hebben wij van de Wandelsportvereniging "Spirit" de oud-papier actie overgenomen. Daarnaast hebben wij ook het ophalen van oud-papier in de wijk Oud-West/Doklanden van de Jan Ligthartschool overgenomen.

Koningin Wilhelmina haalt 8x per jaar oud-papier op. Wij doen dit in onderstaande gebieden als volgt:

Gebied A: In de Zand- en Platenbuurt (excl. Biessum/Uitwierde) halen wij huis-aan-huis het oud-papier op. Dit doen wij op bepaalde dinsdagavonden.
Gebied B: In gebied B (Delfzijl-Noord en centrum Delfzijl) halen wij op vooraf opgegeven adressen het oud-papier op. Dit doen wij op bepaalde dinsdagavonden.
Gebied C: In de wijk Oud-West en Doklanden halen wij huis-aan-huis het oud-papier op. Dit doen wij op bepaalde maandagavonden.
Gebied D: In gebied D (Delfzijl-overig en Farmsum) halen wij op vooraf opgegeven adressen het oud-papier op. Dit doen wij op bepaalde maandagavonden.

Ophaalschema oud-papier 2018

Uw oud-papier moet uiterlijk 18:00u bij de weg staan op onderstaande data:

Gebieden C en D    
(maandagen)   
Gebieden A en B    
(dinsdagen)  
8 januari 2018 9 januari 2018
19 februari 2018 20 februari 2018
9 april 2018 10 april 2018
28 mei 2018 29 mei 2018
16 juli 2018 17 juli 2018
3 september 2018 4 september 2018
15 oktober 2018 16 oktober 2018
26 november 2018 27 november 2018

Wijze van aanbieden oud-papier

  • Oud-papier gebundeld of in (kartonnen) dozen. Dit zodat het niet wegwaaid.
  • Het oud-papier moet langs de kant van de weg worden neergezet, op de plek waar (bijvoorbeeld) ook de afvalcontainer wekelijks wordt neergezet. Wanneer dit laatste lastig of niet mogelijk is (bijvoorbeeld deze plek is te ver van uw huis) dan is het prima dat het oud-papier bij het huis zelf langs de kant van de weg staat.
    NB: Langs de kant van de weg is noodzakelijk omdat het meeste oud-papier door ons met een perswagen wordt opgehaald.

Wat moet niet bij het oud-papier worden gestopt?

  • Oud-papier moet niet in plastic-tassen/vuilniszakken etc. zitten;
  • Plastic mag niet bij oud-papier;
  • Geen piepschuim.

Vragen/contact

Voor al uw vragen over oud-papier kunt u ons per e-mail bereiken via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en telefonisch via 06 531 31 339.

Contactpersoon voor de oud-papier actie is Johannes Swart.

E-mail herinnering bij de weg zetten oud-papier

Als extra service bieden wij u graag de mogelijkheid om per e-mail tijdig een herinnering te ontvangen wanneer wij weer langskomen om het oud-papier op te halen. Indien u hiervan gebruik wilt maken, stuurt u dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van uw naam, adres en e-mailadres.