Oktoberfest

Oktoberfest 2019


Oktoberfest zaterdag 19 oktober 2019 

Op zaterdag 19 oktober as. gaan wij voor de tweede keer het Oktoberfest-concert geven. Dit wordt een groot muziekfeest met zeer herkenbare Duitse en Nederlandse meezinghits, in een grote feesttent bij Grand Café Het Lokaal aan het Molenbergplein in Delfzijl. De feesttent wordt helemaal ingericht in Oktoberfest-sfeer met biertafels, bierpullen, braadworsten etc.

Het Harmonieorkest en Malletband treden samen op met zangeres Jessy en zanger Martin.  (Theo Driessen is helaas vanwege gezondheid verhinderd). Met de teksten op grote schermen kan iedereen de bekende hits meezingen!

Naast muziek van "Koningin Wilhelmina", zal ook die Lustigen Moeflons Musikanten optreden. Een populaire feestact met de beste Schlagers, apres ski knallers en oktoberfest hits, gecombineerd met veel enthousiasme en interactie met het publiek. 

  

Kaarten reserveren

Groepsreservering biertafel

Wil je met je groep bij elkaar zitten aan een biertafel tijdens het Oktoberfest concert? 


Update 18-10-2019: I.v.m. een annulering is er nu nog 1 halve biertafel beschikbaar (4 personen). Deze is te koop zaterdagavond 19 oktober vanaf 20:30u bij de entree van de feesttent. Daarnaast zijn er nog losse toegangskaarten beschikbaar. Ook deze zijn te koop bij de entree van de feesttent vanaf 20:30u op zaterdagavond 19 oktober. 


HELAAS: Per 5 oktober 2019 zijn alle biertafels verkocht. Losse toegangskaarten zijn nog wel beschikbaar. Deze kunnen uitsluitend bij Het Lokaal en Kaashuis van Dijk worden gekocht. Mochten er nog losse toegangskaarten op 19 oktober 2019 beschikbaar zijn, dan zijn deze ook bij de entree van het Oktoberfest beschikbaar. Zaal open vanaf 20.30u. OP=OP!!!

Je hebt de volgende keuzes:

8 persoons reservering
Bij een 8 persoons-reservering reserveer je een gehele biertafel. Je hoeft deze dan niet met andere partijen te delen. 

4 persoons reservering 
Bij een 4 persoons-reservering reserveer je een halve biertafel. Je deelt de biertafel dus met een andere partij. 

Wat zijn de voordelen van het reserveren van een biertafel? 

  • Natuurlijk toegang tot het Oktoberfest;
  • Gegarandeerd je eigen biertafel (of in geval van 4- persoons een gedeelde biertafel);
  • Biertafel in de grote feesttent nabij de podia waar de optredens plaatsvinden;
  • Bediening aan tafel.  

Wat kost een reservering van een biertafel? 
Een 8-persoons biertafel kost EUR 100. 
Een 4-persoons biertafel kost EUR 50. 

NB: De kosten van een biertafel is inclusief entree tot het Oktoberfest voor 8 personen (hele biertafel) en 4 personen (halve biertafel).  

Losse toegangskaarten

Losse toegangskaarten kosten EUR 10,- per stuk en zijn vanaf vrijdag 30 augustus in de voorverkoop verkrijgbaar bij:

  • Kaashuis Van Dijk, Waterstraat 46 te Delfzijl
  • Grand Café Het Lokaal, Schoolstraat 27 te Delfzijl

Zolang de voorraad strekt, zijn toegangskaarten op 19 oktober 's avonds ook verkrijgbaar bij de entree (Grand Café Het Lokaal). 

Veelgestelde vragen

Wanneer en waar wordt het Oktoberfest-concert gehouden?

Het Oktoberfest-concert wordt gehouden op zaterdag 19 oktober 2019 in een grote feesttent bij Grand Café Het Lokaal aan het Molenbergplein te Delfzijl. Zaal gaat open vanaf 20:30u. Aanvang is 21:00. Eindtijd is 01:00u. 

Is er een kledingvoorschrift? 

Alle muzikanten en bediening zijn in Oktoberfest-kleding gestoken zijn. U als publiek doet toch ook mee? Oktobefest-kleding maakt de sfeer helemaal af! Het is niet verplicht, maar de muzikanten zullen het enorm op prijs stellen. 

Zit ik als groep aan een biertafel?

Wil je als groep aan een biertafel zitten, dichtbij de muzikanten en de grote schermen waarop de teksten leesbaar zijn? Reserveer dan een hele of halve biertafel. Zie hierboven. Bezoekers met een losse toegangskaart hebben geen plek aan een biertafel. 

Moet ik nog entree betalen als ik een biertafel heb gereserveerd? 

Nee, de kosten van reservering van een biertafel is inclusief entree voor het aantal personen waarvoor je een biertafel reserveert. Bijvoorbeeld: een 8-persoons biertafel geeft ook entree tot het Oktoberfest voor 8 personen.  


Wat een feest was het vorig jaar. Hieronder nog wat sfeerplaatjes van het Oktoberfest 2018: